Yksilövalmentaja

23.04.2021

KuusSoTen työllistymistä tukevissa palveluissa on haettavana yksilövalmentajan sijaisuus. KuusSoTe tuottaa Kuusiokuntien alueella työllistymistä tukevia palveluita, joiden alle sijoittuu kolme fyysistä työpajaa. Työpajojen toiminta on suunnattu alueen nuorille ja pitkäaikaistyöttömille aikuisille. Haettavana oleva yksilövalmentaja työskentelee osana Paja66 Alavuden 5-hengen tiimiä sekä vastaa Kuortaneella yksilövalmennuksesta ja ryhmämuotoisen työtoiminnan tuottamisesta yhdessä työvalmentajan kanssa.

Yksilövalmentaja tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaista henkilökohtaista ohjausta ja elämäntilanteen kartoitusta. Yksilövalmentaja tukee asiakkaan toimintakyvyn vahvistumista sekä arjenhallinnan parantumista kohti työelämäosallisuutta. Tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen auttaminen ja jatkopolun löytyminen.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan amk-tutkintoa tai muuta soveltuva amk- tai korkeakoulututkintoa, työkokemusta alalta ja/tai kokemusta pitkäaikaistyöttömistä. Lisäksi edellytämme ohjaus-, valmennus- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta ja kykyä kehittää omaa työtä, ennakkoluulotonta, innostavaa ja joustavaa työskentelyotetta. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluiden erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytämme myös B -luokan ajokorttia.


Ilmoitukseen